Apparaten en Accessoires
Orange liqueur zabaglione
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
oranges2
-
white sugar120 g
-
orange liqueur (Grand Marnier®)30 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
16 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
979.5 kJ /
233.2 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Whipped egg whites
10 Min
Vegan almond dip
5 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min