Apparaten en Accessoires
Orange liqueur zabaglione
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
oranges2
-
white sugar120 g
-
orange liqueur (Grand Marnier®)30 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
16 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
979.5 kJ /
233.2 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Spiced red wine pears
45min
Floating islands
40min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1u. 20min
Pâtè with Riesling
3u.
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Champagne poached chicken terrine
1u. 30min
Orange and passionfruit Eton mess
2u. 50min
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Pavlova
6u.