Apparaten en Accessoires
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
139.6 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked artichoke dip
35min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min
Vanilla paste
10min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Homemade ricotta
1u. 15min
Warm caramel spice martini
1u. 15min
Caesar salad dressing
10min
Apple, leek and sage sauce
15min
Wholegrain mustard
120u.
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Spiced almond eggnog
30min