Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 139.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gin and tonic drizzle cake
1h
Warm wasabi potato salad
30 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min