Apparaten en Accessoires
Figs with spiced custard and nougat cream
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
139.6 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Cypriot grain salad
45min
Strawberry and meringue semifreddo
12u. 15min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Pickled fruit salad with honey labne
27u. 20min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17u.
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Pear and chocolate frangipane
2u.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1u.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1u. 15min
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Ham and zucchini quiche
1u. 45min