Compatibele versies
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 485.7 mg
Alternatieve recepten
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
One whole cauliflower
45min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min