Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.391 g
- Koolhydraten
- 1.469 g
- Vetten
- 10.662 g
- Vezels
- 0.859 g
Alternatieve recepten
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Baked artichoke dip
35 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Oysters with lime granita
5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Mandarin crème brûlée
4h 15 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Herbed lavosh
55 min