Apparaten en Accessoires
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 50min
10 portions
Ingrediënten
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.391 g
Calorieën
467 kJ /
111 kcal
Vetten
10.662 g
Vezels
0.859 g
Koolhydraten
1.469 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Spiced red wine pears
45 min
Café de Paris butter
25 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Paneer
4 godz. 5 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min