![Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke) Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EEB78EBB-0B2E-4213-B550-E2B8BC881DB4/Derivates/3DCFDB71-39CA-4249-AF9F-838A4CFAB49B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.391 g
- Koolhydraten
- 1.469 g
- Vetten
- 10.662 g
- Vezels
- 0.859 g
Alternatieve recepten
Asian-style mussels
30 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Taramasalata
15 min
Chicken liver pâté
2h 20min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Baharat spice mix
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Grilled eggplant dip
2 godz.