Apparaten en Accessoires
Mango, ginger and chilli chutney
Voorbereiding 10min
Totaal 25u. 10min
1070 g
Ingrediënten
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1070 g
Natrium
2428.9 mg
Eiwitten
12.4 g
Calorieën
7985.2 kJ /
1908.5 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
17.6 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
442.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Thai red curry paste
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Thai red curry paste
10 Min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Ginger paste
15 Min
Garlic paste
20 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min