Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh ginger, peeled and cut into slices (2 mm)
- 1 fresh long green chilli, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp chilli powder
- 150 g malt vinegar
- 110 g brown sugar
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp fenugreek seeds
- 130 g vegetable oil or light olive oil
- 1 tbsp sea salt
- 600 g eggplant, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1010 g
- Calorieën
- 7423 kJ / 1767 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 126.3 g
- Vetten
- 136.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 20.2 g
- Natrium
- 9237.1 mg
Alternatieve recepten
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Quick beetroot relish
40min
Spiced tomato chutney
30 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Caramelised red onion chutney
24h
Ginger paste
15min
Madras curry powder
15min
Quince paste
4u. 10min
Coriander chilli chutney
5 Min
Red onion relish
50 Min
Citrus marmalade
2h 20min