Apparaten en Accessoires
Chilli crunch (TM6)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
270 g
Ingrediënten
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 270 g
Natrium
992.5 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Vetten
121.2 g
Vezels
34.5 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
80.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chilli lovers
18 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Porcini mushroom salt
5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Herb Mustard
8u. 10min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Homemade ricotta
1u. 15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Homemade Ricotta
1u. 15min
Quick Soup Powder
10min
Sweet chilli sauce
1u. 5min
Traditional Worcestershire sauce
35min