Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g grapeseed oil
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (3mm)
- 15 g garlic, thinly sliced (3mm)
- 15 g fresh ginger, thinly sliced (3mm)
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- 1 star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 270 g
- Calorieën
- 5546.1 kJ / 1325.5 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 80.8 g
- Vetten
- 121.2 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 992.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Sichuan Chilli Oil
50 min
Citrus dust
4hod. 10min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Cafe-style miso mushrooms
25min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Korean marinade
40 min
Celery leaf gremolata
5min
Lemon curd (TM6)
15min