Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed
- 20 g spring onions/shallots, trimmed
- 15 g garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 100 g grapeseed oil
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- ½ star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 5529.4 kJ / 1321.6 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 121 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 1212.1 mg
Alternatieve recepten
Lemon curd (TM6)
15 menit
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 menit
Tempered chocolate
40min
French onion dip
45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Cooked mayonnaise
5 Min
Black garlic and onion jam
55 min
Caramel peach brioche
2h 15min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Chilli crunch (TM6)
30min