Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed
- 20 g spring onions/shallots, trimmed
- 15 g garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 100 g grapeseed oil
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- ½ star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 5529.4 kJ / 1321.6 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 121 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 1212.1 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Traditional French chocolate canelé
49h
Plum paste
1 godz.
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Herbed lavosh
55min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min