Apparaten en Accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
280 g
Ingrediënten
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
1212.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Vetten
121 g
Vezels
34.5 g
Verzadigd vet
13.6 g
Koolhydraten
80.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Basil pesto
10 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Neapolitan Pizza
4 Std. 35 Min
Café de Paris butter
25 Min
Pears in orange syrup
45 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min