Apparaten en Accessoires
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
350 g
Ingrediënten
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
2299 mg
Eiwitten
15.1 g
Calorieën
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Vetten
152 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
79.7 g
Koolhydraten
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4u.
Chunky guacamole
10min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Lemon and caper aioli
15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Caramelised red onion chutney
24u.
Rich tomato relish
2u. 15min