Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g roasted red capsicum strips
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice
- 10 g water
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce (optional)
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp smoked paprika or paprika
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6015.5 kJ / 1432.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 152 g
- Verzadigd vet
- 79.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2299 mg
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Black garlic and onion jam
55min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Barbecue onions (500 g)
45min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Umami paste
5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Bacon with chicken strips
15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min