Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g roasted red capsicum strips
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice
- 10 g water
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce (optional)
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp smoked paprika or paprika
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6015.5 kJ / 1432.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 152 g
- Verzadigd vet
- 79.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2299 mg
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Brandy custard (TM6)
15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Umami paste
5min
Lamb tikka with spicy eggplant
Brak ocen
Chicken stock paste
45 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Chocolate and strawberry domes
51h
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min