Compatibele versies
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 250.6 mg
Alternatieve recepten
Chocolate brownie trifle
6sa
Chocolate volcanos
55 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Frozen mojito cheesecake
24sa 25 dk
British spice rub
5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2sa
S'mores cupcakes
2sa 40 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Earl Grey and whisky glaze
1sa
Chocolate cream pie
4 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Crème caramels
7h 45min