Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 73.7 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1167.4 mg
Alternatieve recepten
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Meat stock paste
45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min