
Apparaten en Accessoires
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
2 portions
Ingrediënten
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Duck
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
long red chilli (optioneel) deseeded if preferred½ - 1
-
duck breasts, skin on2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
Asian greens cut into pieces100 g
-
broccolini cut into thirds50 g
-
honey2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
fresh mushrooms cut into slices4
Voeding per 1 portion
Calorieën
364.7 kcal /
1525.8 kJ
Eiwitten
37.4 g
Vetten
12.9 g
Koolhydraten
27.5 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
2.9 g
Natrium
1058.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland