Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick massaman beef curry
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min