Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Coconut poached chicken salad
45min
Hoisin pork bowl
30 min
Layered lamb curry
1h
Thai red pork curry
35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Asian-style pork noodles
1h
Sticky chicken
24h 35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min