Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced lamb pie
40 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Layered lamb curry
1sa
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min