Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 makrut lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1069 mg
Alternatieve recepten
Quick chicken curry
35min
Thai red chicken curry
30 λεπτ.
Thai green chicken curry
30 λεπτ.
Quick massaman beef curry
40 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Lamb korma
4 Std.
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Layered lamb curry
1ωρ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min