Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1069 mg
Alternatieve recepten
Lamb korma
4 Std.
Prawn and chicken laksa
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pork with black bean sauce
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Asian-style pork noodles
1h
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Quick massaman beef curry
40 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai green chicken curry
30 min