Pork belly with spring onions

Pork belly with spring onions

4.7 150 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • soft dark brown sugar
    50 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • pork rashers cut into halves
    1000 g
  • soy sauce
    100 g
  • water
    1080 g
  • spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
    500 g
  • basmati rice
    300 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 643.8 kcal / 2704.3 kJ
Eiwitten 63.7 g
Vetten 7.9 g
Koolhydraten 77.6 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 1.8 g
Natrium 1796.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...