Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1796.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
35min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Sweet and sour pork
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min