Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1796.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30p
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25p
Pork ribs with black bean sauce
2j
Meatballs with white wine mushroom sauce
35p
Sweet and sour pork ribs
35p
Sweet and sour pork
40p
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
San bei ji (three cup chicken)
35p
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min