Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1796.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1j 15 menit
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Pork belly ramen
4h 10min
Braised pork belly
55 min
BBQ chicken winglets
1j 15 menit