
Apparaten en Accessoires
Pork belly with spring onions
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
643.8 kcal /
2704.3 kJ
Eiwitten
63.7 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
77.6 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Natrium
1796.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Street Food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland