Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Eiwitten
- 74.1 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 65.1 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2088 mg
Alternatieve recepten
Warm wasabi potato salad
30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Parsnip and bean mash
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1u. 15min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Thai-style grilled pork skewers
7sa 25 dk
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min