Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1207.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Harissa lamb with green couscous
40 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Salmon and fennel risotto
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Miso chicken and rice
1h 30min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min