Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1207.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Spiced lamb roast
29h 50min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Hearty seven vegetable soup
30 min