Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways
- 40 g olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 red onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g pine nuts, toasted
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves, sliced
- 2 tsp tamari sauce
- sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7913.6 kJ / 1884.2 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 170.8 g
- Vetten
- 94.9 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 46.8 g
- Natrium
- 1408.8 mg
Alternatieve recepten
Caribbean curry
40 Min
Black bean enchiladas
1h 20min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min