Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways
- 40 g olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 red onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g pine nuts, toasted
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves, sliced
- 2 tsp tamari sauce
- sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7913.6 kJ / 1884.2 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 170.8 g
- Vetten
- 94.9 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 46.8 g
- Natrium
- 1408.8 mg
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30p
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40p
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35p
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2j
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Filo spinach slice
55min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Pumpkin tart
2h 15 phút