Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1136.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable pilaf
1 godz.
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min