Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1136.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut mac and cheese
45min
Mushroom stroganoff
20 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Mediterranean carrot fritters
1h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min