Apparaten en Accessoires
Hazelnut dukkah with fennel
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
25 portions
Ingrediënten
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
46 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
105.3 kJ /
25.1 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
0.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Cypriot grain salad
45min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Chaat masala
10min
Spiced apple liqueur
168u. 10min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Falafel crackers
40min
Dukkah
25min
Chocolate and anise fruit bark
2u. 20min