Apparaten en Accessoires
Hazelnut dukkah with fennel
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
25 portions
Ingrediënten
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
46 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
105.3 kJ /
25.1 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
0.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Basil pesto
10min
Almond thins
25min
Pepita almond Florentines
1u.
Spicy peach and mango chutney
45min
Dessert dukkah
1u.
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Chunky basil pesto dip
10min
Dukkah
25min
Buckwheat and date bliss balls
24u. 20min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min