Apparaten en Accessoires
Coconut coffee crunch
Voorbereiding 20min
Totaal 24u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61.7 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Vetten
31.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
32.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Potato cakes
45 Min
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Chocolate energy bars
1 Std.
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Chocolate fondant cake
40 Min