![Capsicum and potato tortillas with olive tapenade Capsicum and potato tortillas with olive tapenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0085F988-DECA-418D-A123-4CC8249730E4/Derivates/2B73D8ED-ABAC-430B-979A-B2C81C44E9D0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (optioneel)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 481.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Guacamole
10min
Mushroom risotto
30 Min
Basil pesto
10min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Grain salad lettuce cups
1h 55 phút
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Hommus
15 Min