Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (optioneel)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 481.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Mushroom risotto
30 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Filo spinach slice
55min
Curried almonds
25min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min