Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Rice salad
1h
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Penne and vegetables
35min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Quick veggie pasta salad
30min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Pasta with tuna
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min