Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Rice salad
1 Std.
Quick veggie pasta salad
30 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min