Apparaten en Accessoires
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portions
Natrium
7846.9 mg
Eiwitten
104.2 g
Calorieën
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Vetten
207.7 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
38.3 g
Koolhydraten
221.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Rendang curry
30 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Soba noodle mee goreng
40 min