Apparaten en Accessoires
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portions
Natrium
7846.9 mg
Eiwitten
104.2 g
Calorieën
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Vetten
207.7 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
38.3 g
Koolhydraten
221.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Super antioxidant juice
10 min
Tempeh bolognaise
30 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min