Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken into halves
- 2 tsp sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 13483.7 kJ / 3210.4 kcal
- Eiwitten
- 104.2 g
- Koolhydraten
- 221.7 g
- Vetten
- 207.7 g
- Verzadigd vet
- 38.3 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 7846.9 mg
Alternatieve recepten
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Rendang curry
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Chilli chutney quesadillas
1u.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Pasta primavera
1u.
Lentil bolognese
30 Min
Penne and vegetables
35 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min