Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 561.7 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Penne and vegetables
35 dk
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 dk
Potato bake
1h 35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 dk
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min