
Apparaten en Accessoires
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
2 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
968.6 kcal /
4052.4 kJ
Eiwitten
21.9 g
Vetten
62.8 g
Koolhydraten
80.3 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.4 g
Natrium
384.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland