![Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62D47C78-FDDF-4257-A4B5-6FC139A65797/Derivates/7A568B35-479A-49D6-892D-B53924793860.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 60 g olive oil
- 200 g dried pappardelle pasta
- 2 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
- 90 g pancetta, cut into pieces
- 40 g pine nuts
- fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4052.4 kJ / 968.6 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 80.3 g
- Vetten
- 62.8 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 384.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken and warm potato salad
55 dk
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 dk
Pastitsio
1h 30min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1sa
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Asian-style pork noodles
1sa
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Mushroom and bacon pasta
30 dk
Chicken and pesto risoni
35min
Linguine with lemon and prosciutto
25 dk
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min