Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1452.4 mg
Alternatieve recepten
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Pad see ew
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Chicken pesto pasta
30 min
Asian-style pork noodles
1sa
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min