Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1452.4 mg
Alternatieve recepten
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1sa
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 dk
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 dk
Caprese hasselback chicken
40 dk
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Thai beef salad with noodles
1sa
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 dk
Flaky salmon pie with herb dressing
40 dk
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min