Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1452.4 mg
Alternatieve recepten
Prawns with coriander coconut rice
35min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Chicken and mango salad
35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Linguine with salmon and herbs
25 menit
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min