Apparaten en Accessoires
Linguine with lemon and prosciutto
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1452.4 mg
Eiwitten
28.8 g
Calorieën
2872 kJ /
683.8 kcal
Vetten
37.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
22.3 g
Koolhydraten
55.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min