
Apparaten en Accessoires
Tandoori chicken wraps
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
chicken tenderloins500 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
natural yoghurt120 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
tandoori paste20 g
-
tortillas4
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Lebanese cucumber (approx.100 g), cut into long thin strips1
Voeding per 1 portion
Calorieën
258 kcal /
1084 kJ
Eiwitten
32.5 g
Vetten
6.7 g
Koolhydraten
15.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
2.2 g
Natrium
382.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lunchbox ideas
27 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland