Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.5 (146 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 20 fresh basil leaves
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 350 g fettuccine
  • 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
  • 2 garlic cloves
  • 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 120 g pouring (whipping) cream

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2805.8 kJ / 668.1 kcal
Eiwitten
22.4 g
Koolhydraten
68.1 g
Vetten
31.6 g
Verzadigd vet
12.4 g
Vezels
7.9 g
Natrium
694.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten