Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 694.6 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Mushroom bolognaise
45min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Penne and vegetables
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min