Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1088.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken pesto pasta
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 dk
Butternut and bacon macaroni cheese
1sa 30 dk
Broccoli and three cheese pasta bake
40 dk
Penne and vegetables
35 dk
Rendang curry
30 Min
Mexican cottage pie
1sa 30 dk
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Mexican stack
45 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min