Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 41.9 g
- Verzadigd vet
- 27.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 267.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40min
Creamy honey mustard chicken
1sa
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef spezzatino
1h 45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Bunny chow
45min
Irish stew
1h 30min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min