Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 41.9 g
- Verzadigd vet
- 27.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 267.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Bunny chow
45 min
Chicken San Fernando
55 dk
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2sa
Irish stew
1h 30min
Traditional bobotie
1h 30min
Beef "Burgundy"
40 min