![White fish and lemon risotto White fish and lemon risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE38C0F0-D535-4D07-BC65-0D1CDDC13167/Derivates/11259DF2-F804-4B35-B094-5E709AA09441.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 155.3 mg
Alternatieve recepten
Mushroom risotto
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Chicken cacciatore
50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Seafood and corn chowder
40min
Pasta with tuna
30min
Linguine with salmon and herbs
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Prawn and saffron risotto
30min
Risoni with salmon and spinach
25min