Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 394.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Green goodness soup
10 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Duck and cherry salad
45 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min