Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g fresh mussels
- 5 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 - 3 long red chillies, deseeded if preferred
- 30 g sesame oil
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 400 g canned coconut milk
- 600 g canned coconut cream
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- 5 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- fresh crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2176.3 kJ / 518.2 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1163.7 mg
Alternatieve recepten
Baked masala fish
1h 15 min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50 min
Sweet and sour prawns
1h
Roasted eggplant
1h 35 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Cod with citrus butter
40min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Asian-style mussels
30min
Asian-style fish fillets
30min
White fish and lemon risotto
30min