Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 703.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chilli crab pasta
35 dk
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 dk
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Miso chicken and rice
1sa 30 dk
Prawns with coriander coconut rice
35 dk
Sardines with tomato couscous
55 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min