Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 703.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Mussels in coconut milk
25min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10 min.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min