![Prune and orange stuffing Prune and orange stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CB1D49F0-4C06-4E92-8EAF-71E2DA3986B4/Derivates/5E4FC963-9F59-415C-A0B6-2B3461EFD45E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread, or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 310 g
- Calorieën
- 3115 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 77.5 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 741.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy cream
15 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Apple and sage stuffing
10 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Cauliflower gratin
1 Std.
Pear and peach crumble
50 Min
Apricot apple pie
1 Std. 40 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
Red onion relish
50 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min