Apparaten en Accessoires
Prune and orange stuffing
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
310 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 310 g
Natrium
741.9 mg
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
3115 kJ /
744 kcal
Vetten
34.1 g
Vezels
18.6 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
77.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple and sage stuffing
10min
Spiced red wine pears
45min
Meatloaf with onion gravy
1u. 30min
Berry and red wine trifle
4u. 50min
Double ginger and pear cake
1u. 35min
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Tiffin slice
4u. 30min
Cranberry bacon stuffing
10min
Crunchy carrot salad
10min
Orange and almond cake
2u. 20min
Zucchini slice
45min
Caribbean carrot cake
2u. 10min