Apparaten en Accessoires
Orange and passionfruit Eton mess
Voorbereiding 40min
Totaal 2u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
87.7 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
36.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gin and lime pie
3u. 10min
Pavlova
6u.
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4u. 20min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1u. 5min
Lemon meringue pie
3u.
Icing sugar
10min
Chocolate mousse
3u. 20min
Buttercream icing
10min
Whipped cream
15min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Earl Grey and whisky glaze
1u.
Candy cane ice creams
49u. 25min