Apparaten en Accessoires
Orange and passionfruit Eton mess
Voorbereiding 40min
Totaal 2u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
87.7 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
36.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Profiteroles
2u.
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Lemon meringue pie
3u.
Chilli con carne
45min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Shortcrust pastry
5min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1u. 20min
Apricot apple pie
1u. 40min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Apple tea cakes
1u. 10min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min