Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 100 g caster sugar
- 3 egg whites
Passionfruit curd
- 80 g fresh passionfruit pulp
- 40 g orange juice (approx. 1 orange)
- 50 g caster sugar
- 80 g unsalted butter, softened
- 3 eggs
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 oranges, segmented
- 10 sprigs fresh mint, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 84.2 mg
Alternatieve recepten
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Mixed berry pavlova stack
5sa 30 dk
Chocolate mousse
3h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Chocolate raspberry puddings
40 Min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Diane sauce
20min
Meringues
5 Std.
Orange and almond cake
2h 20 min
Lemon meringue pie
3 Std.
Pavlova
6h