![Orange and passionfruit Eton mess Orange and passionfruit Eton mess](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74A2596E-AE35-4C3A-A110-B257EC2720B2/Derivates/BF3A71DA-F094-49C8-95F6-AA814CB3A28E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 100 g caster sugar
- 3 egg whites
Passionfruit curd
- 80 g fresh passionfruit pulp
- 40 g orange juice (approx. 1 orange)
- 50 g caster sugar
- 80 g unsalted butter, softened
- 3 eggs
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 oranges, segmented
- 10 sprigs fresh mint, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 84.2 mg
Alternatieve recepten
Brandy cream
15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Chocolate sauce
20 Min
Profiteroles
2 Std.
Béchamel sauce
20 Min
Raspberry soufflés
1hod. 35min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Crème brûlée
7h
Pavlova
6h