Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 807.6 mg
Alternatieve recepten
Lamb Moussaka
1h 30min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Citrus seafood salad
1h
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Cranberry bacon stuffing
10min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Baked artichoke dip
35min