Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 316.9 mg
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2h 20min
Pâtè with Riesling
3h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Hearty seafood chowder
1h
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Pears in red wine
3h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Chicken and port pâté
1h 30min
Smoked salmon mousse
5 min