Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 316.9 mg
Alternatieve recepten
Smoked salmon mousse
5min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Scallops with pea purée
25min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Lemon and caper aioli
15min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Chicken and port pâté
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min