![Smoked trout pâté Smoked trout pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2198BCDD-DE52-4A7C-A729-C2C88E07F1A3/Derivates/F08AF1C1-DE4A-4A8E-8B63-FBC4B82621B2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 316.9 mg
Alternatieve recepten
Creamed spinach
15 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Prune and orange stuffing
10min
Béarnaise sauce
10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Beurre blanc
15 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min