![Gin and lime pie Gin and lime pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60f46298-5ffd-4611-b9bb-ea0f39ed294b/Derivates/266fa73f-c544-4cbb-80b6-e1188c2bf814.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 181.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lime meringue tartlets
2h 40min
Prune and orange stuffing
10 Min
Hollandaise sauce
15min
Lemon delicious
1h 5min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Cheese soufflés
30min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Raspberry and lemon flan
1h
Caramelised balsamic reduction
30min
Classic lemon tart
3h 10 min