Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 181.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon meringue pie
3 Std.
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Peppercorn sauce
20min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Black & white chocolate tartufo
13 Std. 55 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min