Apparaten en Accessoires
Rosemary and sea salt crackers
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
6 portion
Ingrediënten
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
424.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1382.2 kJ /
329 kcal
Vetten
29.2 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
15.6 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Almond shortcrust pastry
35min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Five seed energy bars
1u. 45min
Creamy coconut yoghurt
18u.
Gluten free rough puff pastry
1u. 15min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Spiced roasted mixed nuts
25min
Quick beetroot relish
40min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1u. 45min