Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 25.1 g
- Natrium
- 568.4 mg
Alternatieve recepten
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Geen beoordelingen
Espresso "baked" beans
35 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Baba ghanoush
1 godz.
Spelt bread
26óra
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20 min
Raw apple pie
3h 25min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Vegan hollandaise
10min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.