
Apparaten en Accessoires
Seafood con arroz
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
saffron threads½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water700 g
-
liquid fish stock (see Tips)200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Arborio rice300 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded300 g
-
olive oil2 tsp
-
peeled raw prawns deveined250 g
-
frozen peas200 g
-
lemon juice60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut into wedges, to serve1
Voeding per 1 portion
Calorieën
530.9 kcal /
2229.7 kJ
Eiwitten
40.5 g
Vetten
18.7 g
Koolhydraten
46.7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
6.1 g
Natrium
1297.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Catch of the Day
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland