Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1297.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Seafood panzanella
1h
Zesty avocado with crab
10min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Spiralised vegetable soup
9h
Prawn and saffron risotto
30 min
Pea and ham soup
2hod. 20min