Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1179.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Pork belly ramen
4hod. 10min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Bircher muesli
12 Std. 10 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min