Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1179.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Mexican chicken soup
30 min
Mexican chicken stew
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min