
Apparaten en Accessoires
Chilli con carne
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
beef partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)500 - 600 g
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves1
-
fresh coriander roots and stems included5 sprigs
-
brown onions (approx. 360 g), cut into halves2
-
garlic cloves4
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, adjust to taste4 - 6
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
Voeding per 6 portions
Calorieën
1915.9 kcal /
8046.8 kJ
Eiwitten
169.9 g
Vetten
72.4 g
Koolhydraten
112.6 g
Vezels
62.9 g
Verzadigd vet
17.7 g
Natrium
3237 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland