Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1351.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish soup
40 Min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 menit
Salmon kabsa
40 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1j 10 menit
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min