Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1351.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus seafood salad
1sa
Coconut turmeric fish curry
40min
Hearty seafood chowder
45min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 dk
Sicilian prawn salad
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 dk
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 dk
Superfood salmon salad
1h 5 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min