Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1351.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Jambalaya
35 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min