Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 800 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 1 red onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 2 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 400 g canned tomatoes
- 1 ½ tbsp pure maple syrup
- 2 dried bay leaves
- 1 - 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 5002.4 kJ / 1191 kcal
- Eiwitten
- 65.6 g
- Koolhydraten
- 172.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 68.6 g
- Natrium
- 3103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Yasai miso ramen
35min
Chipotle bean and corn salad
40min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1j
Chilli con tempeh
20min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Smoky Mexican bean soup
35min