Apparaten en Accessoires
Smoky chipotle beans
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
canned tomatoes400 g
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
dried bay leaves2
-
sea salt1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portions
Natrium
3103 mg
Eiwitten
65.6 g
Calorieën
5002.4 kJ /
1191 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
68.6 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
172.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Polenta zucchini slice
2h 10min
Millet cashew stir-fry
30min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Vegetarian chilli
35min
Hearty lentil chilli
50min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil bolognese
30min