Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 350 g linguine pasta
- 1 tsp oil
- 50 g salted butter
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 - 2 fresh long red chillies, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp fennel seeds
- 2 bunches asparagus, cut into thirds
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 280 g crab meat
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 12 sprigs fresh chives, finely sliced
- 3 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2156.5 kJ / 513.5 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1518 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognese sauce
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Prawn and saffron risotto
30min
Baked masala fish
1h 15min
Chilli crab pasta
35min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Salmon and fennel risotto
30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Goan prawn curry
25min
White fish and lemon risotto
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min