Apparaten en Accessoires
Sardines with tomato couscous
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh whole sardines cleaned inside and out and deboned (see Tips)8
-
lemon cut into 8 slices and each slice cut into halves1
-
salt plus extra to season1 tsp
-
vine-ripened cherry tomatoes200 g
-
couscous rinsed and drained180 g
-
brown onion cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
oil1 ½ tbsp
-
boiling water330 g
-
raw sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
pitted black olives cut into halves100 g
-
caper berries30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water130 g
-
mixed leaf salad to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2523.1 mg
Eiwitten
37.4 g
Calorieën
2050 kJ /
488 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
16.7 g
Koolhydraten
42.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Curry laksa
45 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Goi muc (squid salad)
45 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Family beans
25 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Pasta with tuna
30 min